Lilla Massagestugan Vedhall

Hej på er alla mina kära läsare. Jag är vanligtvis utrustad med en stor portion humor, men den senaste tiden har jag haft så förskräckligt ont i kroppen så inget alls har känts roligt. Att jag nu är tillbaka och skriver i bloggen är ett friskhetstecken. När jag mår bra då bloggar jag, men mår jag dåligt ligger jag i soffan under en pläd och gör inget mer än att se på teve. Vändningen i mitt mående beror på att jag har hittat ett företag som erbjuder massage för oss på Marstrand och i Kungälv. Tänk att det kan bli så stor skillnad till det bättre genom att få behandlingar i massage. Jag är så tacksam till det här företaget som heter Lilla Massagestugan Vedhall.  

Det var min man som föreslog att jag skulle se mig om efter något företag som erbjuder massage på Marstrand med omnejd. För det mesta tycker jag att min gubbe kommer med rätt så dåliga idéer, men det här förslaget var ett av hans bättre måste jag medge. Nu har jag gått till lilla Massagestugan Vedhall några gånger och det har i stort sett fått värken att förvinna. Jag tror nog det är bäst att jag fortsätter att gå dit, för kan denna massage förhindra att jag får ont igen är det verkligen en bra investering i mig själv. Jag skulle vilja gå ut och missionera till alla som jag känner och även dem jag inte känner att de borde ta sig iväg på massage. Men istället för att ropa ut detta budskap nere i samhället är det bättre att skriva om det här på bloggen. Har jag nu väckt ditt intresse för massage på Marstrand eller i Kungälv så kan du få lika god hjälp som jag när du vänder dig till Lilla Massagestugan Vedhall.