Lekstugan är på plats tack vare Lp Last AB

God morgon på er. Idag är en bra dag, det känns så i alla fall. Jag har bara vart vaken i ungefär en timme men det känns som en sådan morgon som man bara är glad och att livet är på topp. Man borde ha fler sådana morgnar eftersom med lite humor i vardagen gör livet enklare. Förra månaden fick jag hjälp av Lp Last som utför kranlyft i Kalmar och de hjälpte mig med att transportera och lyfta ner mina barns nya lekstuga på marken hos oss.

När jag var liten hade jag en lekstuga som jag lekte i hela tiden och det var alltid stället som alla mina vänner ville leka på, vilket gjorde mig glad. Man kan säga att jag blev den 8 åriga populära killen när det kom till att leka. I alla fall hade jag den lekstugan från jag var tre år till jag slutade leka med den helt enkelt, och den står kvar på mina föräldrars tomt än idag. Jag ville ge en lekstuga till min dotter eftersom jag vet hur roligt jag hade det i den lekstugan så jag köpte en till henne, fast den var bara i trä så vi skulle senare måla den. Så förra månaden fick jag hjälp av Lp Last som använde sin kranlyft i Kalmar för att transportera denna lekstuga hem till tomten och de gjorde ett jättebra jobb då stugan var hel när vi kom fram till huset och de satte den även på platsen jag ville att den skulle stå på. Min dotter är nu 5 år och hon fick välja fyra färger som hon ville att lekstugan skulle vara i och sagt och gjort så köpte jag dessa färger och målade stugan som hon vill ha den. Utan denna hjälp med kranlyft i Kalmar hade jag inte haft chansen att transportera denna lekstuga till min dotter så jag är väldigt tacksam och glad över deras jobb. Nu får min lilla tjej leka i den hur mycket hon vill! Kom ihåg att lägga in humor i vardagen så klarar ni av livet!