Golvet blev som nytt

Hallå, hallå. Vad trevligt att se er igen. Vart har du hållit hus tänker du nu? Jo jag har vart på semester och därför inte uppdaterat bloggen så mycket och eftersom bloggen är mitt jobb så tog jag lite semester här ifrån, men nu är jag äntligen tillbaka igen. Detta inlägg kommer handla lite om min semester men också om hjälpen jag fick av Sundets Golvslipning i Ängelholm.

Jo, på min semester har jag inte gjort så mycket mer än att åka till mina föräldrar som bor i Göteborg så det är en bilresa på cirka två timmar. Vi har umgåtts i två veckor och vi har även vart mycket hos min mormor och morfar. Vi var på både Universeum, Liseberg och gått på flera stand up komedier eftersom jag tycker om det så mycket, så vi hade grejer att göra för det mesta. Det är så skönt att komma hem till dem eftersom det är så avslappnande att komma tillbaka till sitt barndomshus. Nu till när jag fick hjälp av Sundets Golvslipning i Ängelholm med att slipa mitt parkettgolv som jag gör en gång vartannat år. Jag har anlitat många företag som har slipat golvet men jag har aldrig riktigt fastnat för någon firma då golvet inte har blivit som jag ville. Jag kände att detta var sista gången jag skulle testa ett nytt företag och jag är riktigt glad över att jag hittade Sundets Golvslipning i Ängelholm för de har verkligen slipat mitt golv som jag ville. De var riktigt bra och de lämnade inte golvet matt heller utan de gjorde så att det blev lite mer glansigt så att det såg nytt ut vilket jag gillade. Jag ger dem fem av fem stjärnor och du borde anlita detta företag om du behöver hjälp med golvslipning i Ängelholm!